2 nieuwe boeken

Update Sept 2019

 

Een tijd geleden werd ik benaderd door Sjac Mes van uitgeverij Mes met het verzoek of ik eenmalig een actieboek voor hem wilde schrijven. Hij geeft namelijk jaarlijks een actieboek uit in de kinderboekenmaand. Ik had daar op dat moment wel zin, maar geen tijd en mogelijkheid voor. Wel vertelde ik dat ik nog wel oud werk had liggen, misschien dat hij dat voor zijn actieboek kon gebruiken. Sjac Mes kwam langs en van het een kwam het ander. Indertijd was een van mijn spannendste verhalen, ‘Noodlanding’ bij de Vuurbaak verschenen in een vrij onaantrekkelijk jasje. Sjac geeft nu het verhaal onder een nieuwe titel en met een veel aantrekkelijker omslag opnieuw uit. Zie hier het resultaat. ‘Opgejaagd.’ Ook besloten we om de serie Logboek Lammers nieuw leven in te blazen. Tegelijk met Opgejaagd verschijnt het eerste deel ‘Goudkoorts aan de Nijl’. Fijn dat deze boeken weer verschijnen voor een nieuwe generatie lezers. We hopen dat ook de andere delen t.z.t. hun weg naar de boekhandel en de lezers zullen weten te vinden. De eerste reacties van de boekhandels zijn veelbelovend. Nu de lezers nog. Grijp je kans.